rijschool vision logo Wijnegem

20u-rijles volgen in Antwerpen

Voor wie helemaal voorbereid wil beginnen aan zijn praktisch rijexamen is onze 20u-rijles regio Antwerpen de beste keuze. Deze rijopleiding is immers de meest populaire in onze rijschool en geeft de instructeurs en jezelf de tijd om veilig en praktisch kennis te maken met het verkeer. Zo leer je hoe je optimaal reageert in bepaalde situaties en geven we je tips en weetjes mee om te onthouden tijdens het afleggen van jouw examen. Voorts is deze opleiding geschikt voor iedereen die met een manuele of automatische wagen wil rijden.

Op zoek naar 20u-rijles in Antwerpen? 

Volledig klaar voor het praktijkexamen met onze 20u-rijles regio Antwerpen

Tijdens onze 20u-rijles regio Antwerpen leer je alles wat essentieel is om voor jouw praktisch rijexamen te slagen. Daarnaast wordt er ook voldoende tijd ingebouwd voor oefening en herhaling zodat je na deze 20u-rijles zelfstandig de weg op kan in en rond Antwerpen. Eens je zover bent, geeft jouw instructeur je dan ook graag een bekwaamheidsattest mee. Hierna is, mits nog wat zelfstandige oefening, jouw praktisch rijbewijs nu écht binnen handbereik. Heb je hierna toch nog wat meer begeleiding nodig? Geen enkel probleem, in onze rijschool boek je te allen tijde rijlessen in onder andere Antwerpen bij.

Kies voor een complete rijopleiding

Na een opleiding gevolgd te hebben bij onze rijschool zit je steeds met volle zelfzekerheid achter het stuur. Onze instructeurs leren je het verkeer inschatten. Bovendien word je door het 20u-rijlespakket van onze rijschool in Wijnegem compleet onderlegd in het besturen van je wagen. Contacteer ons om jouw afspraak te maken en haal je praktisch rijexamen in een mum van tijd.