rijschool vision logo Wijnegem

20u-rijles volgen in Wijnegem

Onze 20u-rijles waarbij we samen met jou in en rond Wijnegem en Antwerpen rijden, is dé opleiding om je voor te bereiden op jouw praktisch rijexamen. Zo kom je te weten hoe je precies slaagt voor het examen en wat mogelijke struikelblokken zijn. Onze deskundige instructeurs helpen je letterlijk en figuurlijk helemaal op weg.

Op zoek naar 20u-rijles in Wijnegem? 

Waarom de 20u-rijles bij ons volgen?

Leren rijden met behulp van een begeleider, meestal een ouder, is een goede eerste stap. Toch is dat alleen niet altijd genoeg om jouw rijbewijs te halen. Dat komt voornamelijk omdat het praktisch rijexamen de laatste jaren wat veranderingen is ondergaan. Van chauffeurs wordt immers verwacht dat ze meerdere manoeuvres moeiteloos uitvoeren. Daarom is het dan ook belangrijk dat deze correct worden aangeleerd. Bovendien is ook een volledige en up-to-date kennis van de wegcode een noodzaak. Volg je echter de 20u-rijles bij een van onze instructeurs, dan kom je niet voor verrassingen te staan bij jouw praktijkexamen. Onze rijlessen leren je hoe je defensief rijdt en hoe je veilig en correct anticipeert in het verkeer. Daarnaast oefen je de verschillende manoeuvres meerdere malen zodat je deze volledig onder de knie hebt. Eens je genoeg vertrouwen hebt gekweekt, beslist de instructeur om je een bekwaamheidsattest uit te schrijven zodat je op eigen houtje kan oefenen voor jouw praktijkexamen.

Boek je lessen bij ons voor succes

Ga met een gerust gevoel naar je praktijkexamen en leer alles wat je nodig hebt om de baan te trotseren dankzij onze 20u-rijles. In onze rijschool zijn de instructeurs jouw vertrouwenspersonen, waardoor je zonder zenuwen achter het stuur zit. Moet je eerst je theorie-examen nog halen? Dan volg je bij ons ook leerrijke theorielessen. Plan vandaag nog een afspraak in via ons contactformulier.