rijschool vision logo Wijnegem

20u-rijles volgen in Wijnegem

Onze 20u-rijles waarbij we samen met jou in en rond Wijnegem rijden, is dé opleiding om je voor te bereiden op jouw praktisch rijexamen. Zo kom je te weten hoe je precies slaagt voor het examen en wat mogelijke struikelblokken zijn. Onze deskundige instructeurs helpen je letterlijk en figuurlijk helemaal op weg.

Op zoek naar 20u-rijles in Wijnegem? 

Waarom de 20u-rijles in en rond Wijnegem volgen?

Leren rijden met behulp van een begeleider, meestal een ouder, is een goede eerste stap. Toch is dat alleen niet altijd een even groot succes om jouw rijbewijs te halen. Dat komt voornamelijk omdat het praktisch rijexamen de laatste jaren wat veranderingen is ondergaan. Van chauffeurs wordt immers verwacht dat ze meerdere manoeuvres moeiteloos uitvoeren. Daarom is het dan ook belangrijk dat deze correct worden aangeleerd. Bovendien is ook een volledige en up-to-date kennis van de wegcode een noodzaak. Volg je echter de 20u-rijles in en rond Wijnegem bij een van onze instructeurs, dan kom je niet voor verrassingen te staan bij jouw praktijkexamen. Onze rijlessen in Wijnegem leren je hoe je defensief rijdt en hoe je anticipeert in het verkeer. Daarnaast oefen je de verschillende manoeuvres meerdere malen zodat je deze volledig onder de knie hebt. Eens je genoeg vertrouwen hebt gekweekt, beslist de instructeur om je een bekwaamheidsattest uit te schrijven zodanig dat je op eigen houtje kan oefenen voor jouw praktijkexamen.

Bij ons rijlessen boeken is succes gegarandeerd

Ga met een gerust gevoel naar je praktijkexamen en leer alles wat je nodig hebt om de baan te trotseren dankzij onze 20u-rijles in en rond Wijnegem. In onze rijschool zijn onze instructeurs jouw vertrouwenspersonen waardoor je zonder spanningen achter het stuur zit. Na jouw eerste rijoefeningen kan je bij ons ook terecht voor het volledige 20u-rijlespakket in Antwerpen. Contacteer ons voor een afspraak via ons contactformulier.