rijschool vision logo Wijnegem

Rijlessen in regio Antwerpen

Ben je op zoek naar een rijschool om rijlessen in regio Antwerpen te volgen? De instructeurs van Rijschool Vision hebben de jarenlange ervaring en kunde om jou zelfzeker te maken in het verkeer. Zo hoef je niet langer te stressen voor jouw opkomende praktisch rijexamen. Bovendien bereiden we je volledig voor op wat je te wachten staat op het praktisch rijexamen.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle rijschool in Antwerpen? 

Onze rijlessen in Antwerpen bestaan uit verschillende pakketten

In onze rijschool in Wijnegem vind je steeds een lespakket van jouw voorkeur: zo kies je of je gaat voor een pakket van zes, twaalf of twintig uur in en rond Antwerpen. Het pakket van twintig uur is meteen ook het populairste in ons aanbod. Dit pakket bereidt je volledig voor op jouw praktisch rijexamen en is de beste keuze wanneer je vanaf nul wil beginnen. Zo leer je, naast een complete beheersing van jouw auto, eveneens defensief te rijden. Ook het correct gebruik van spiegels en zithouding komt aan bod, alsook de manoeuvres waarvan je er enkele zal moeten uitvoeren op je examen. Bovendien leer je dat allemaal van onze geduldige instructeurs die jou alles vertellen over hoe je je correct aanpast in het verkeer. Doordat onze instructeurs met jou naar verschillende locaties rijden, volg je onder andere rijlessen in Wijnegem, maar ga je bijvoorbeeld ook langs Schilde. Door jou verschillende verkeerssituaties te laten ervaren, kom je zo op jouw examen niet voor verrassingen te staan. 

Boek je autolessen bij ons en slaag voor jouw examen

De rijlessen in regio Antwerpen die je volgt met onze rijschool, bereiden je helemaal voor op jouw rijexamen. Onze diverse pakketten en tarieven zijn er op maat van iedereen. Bovendien is er de mogelijkheid om rijlessen per uur bij te boeken. Hoe dan ook staan onze instructeurs steeds voor je klaar. Contacteer ons voor een afspraak of meer info.